Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 23 sep 10:30

Drentse Wandelingen Groote Scheere bij Coevorden

In 2023 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe weer 10 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je allereerst genieten van het mooie dat Drenthe te bieden heeft, maar vaak worden ook ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem ook vooral je partner of bekende mee.

Locatie:
Restaurant De Ganzenhoeve, Holthonerweg 9, 7779 DE Holthone
Tijdstip:
10:30 - 12:00 uur
Regio:
Drenthe
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.

Dit keer wandelen we in De Groote Scheere bij Coevorden. De Groote Scheere of De Grote Scheer met het landhuis Ter Scheer is een landgoed en voormalige havezate in de buurtschap Holthone, tussen Gramsbergen en Coevorden. Het behoort tot de streek Salland in de provincie Overijssel. Reeds voor 1400 is er sprake van enkele landhuizen of versterkte boerderijen in het gebied Holthone, ten zuiden van Coevorden. Vermoedelijk was het landschap langs de Kleine Vecht aantrekkelijk als jachtgebied.

Inschrijven is verplicht via de mail.

De lengte van de wandeling is ca. 5 km. Trek goed schoeisel aan en neem wat te eten mee.

Na afloop drinken we nog een kop koffie of thee en kunnen we nog even napraten. De koffie of thee wordt aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht