Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 17 jun 10:30

Drentse Wandelingen Beilen

In 2023 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe weer 10 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je allereerst genieten van het mooie dat Drenthe te bieden heeft, maar vaak worden ook ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem ook vooral je partner of bekende mee.

Locatie:
Treinstation, Stationslaan Beilen
Tijdstip:
10:30 - 12:00 uur
Regio:
Drenthe
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.

Dit keer wandelen we in Beilen.

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 20.000 jaar geleden rond Beilen al mensen woonden. In jaar 1139 wordt Beilen voor het eerst genoemd in een oorkonde ('Bele'). Door ontginningen in de vorige eeuw werden geregeld resten van oude nederzettingen en begraafplaatsen gevonden.

Op 8 augustus 1820 legde een brand een groot deel van Beilen in de as. Alleen de oude kerk is bewaard gebleven.

Inschrijven is verplicht via de mail.

De lengte van de wandeling is ca. 5 km. Trek goed schoeisel aan en neem wat te eten mee.

Na afloop drinken we nog een kop koffie of thee en kunnen we nog even napraten. De koffie of thee wordt aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht