Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 7 sep 19:00

Diabetescafe Voorburg

Het diabetescafe Voorburg gaat in 2022 van start met twee bijeenkomsten. Mensen met diabetes kunnen elkaar ontmoeten en verrijken met ervaringen, tips en verhalen.

Locatie:
Agora, Fonteynenburglaan 11 Voorburg
Tijdstip:
19:00 - 21:00 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis
Diabetescafe Voorburg

Ben jij op zoek naar antwoorden? Weet je niet of je diabetes hebt, durf je niet naar de dokter? Weet je niet of je er iets aan kunt doen?
Ben je niet tevreden met de antwoorden tot nu toe? Wil je meer informatie over voeding of over hoe het is om diabetes te hebben?


Veel mensen willen niet alles weten. Maar sommigen willen juist wel alles weten. Dat maakt het diabetes café zo leuk. Iedereen is verschillend en heeft zijn eigen verhaal. Met elkaar vormen we een lotgenotengroep. Je kunt je vragen stellen en luisteren naar anderen.
Het café is een ontmoeting met anderen, leuk gezellig en soms ook erg serieus en informatief. Je kunt meepraten, informatie krijgen en leren over jouw ziekte. Steek je kop niet in het zand en zorg dat je erbij bent..

Je kunt je aanmelden via deze mail.

Hou rekening met de geldende coronamaatregelen. Heb je ziekteverschijnselen, laat je testen en blijf thuis, zo houden we onze activiteiten veilig voor iedereen.

Er wordt geen alcohol geserveerd in het café. Koffie en thee wel, dit wordt je aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Terug naar het overzicht