Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
vr 7 apr 10:00

Diabetescafe Rijswijk Leefstijl en koolhydraten - GEANNULEERD!

In 2023 organiseert het diabetesteam Rijswijk/Voorburg weer elke maand een diabetescafe over diverse diabetes gerelateerde onderwerpen. Een diabetescafe biedt je veel informatie over het leven met diabetes. Centraal staan de ervaringen van mededeelnemers en ervaringsdeskundigen. Onder leiding van getrainde vrijwilligers en soms met zorgverleners worden vragen van deelnemers beantwoord.

Soms vinden deze diabetescafe's in de middag plaats, soms in de avond.

Locatie:
Stervoorde, dr. H. van Mooklaan 1, Rijswijk
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur, inloop vanaf 09:45 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis

Op 7 april gaan we het hebben over de leefstijl als behandelvorm voor diabetes voor jou en alle andere mensen met diabetes. Diabetes is een lastig te beheren aandoening, hierdoor ontstaat altijd schade in het lichaam wat weer complicaties ten gevolge heeft. Tijdens dit diabetescafe zullen we samen met de deelnemers praten over hoe belangrijk leefstijl is voor mensen met diabetes type 2 en hoe je de kans op complicaties zo klein mogelijk kan maken met behulp van gedragsverandering.

Inschrijven voor dit diabetescafe is verplicht, dit kan via de mail aan Nicolette Raaijmakers.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht