Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
vr 7 okt 10:00

Diabetescafe Rijswijk Diabetes Type 2 over eenzaamheid

Het diabetescafe Rijswijk gaat in het najaar van 2022 van start met vier maandelijkse bijeenkomsten. Mensen met diabetes kunnen elkaar ontmoeten en verrijken met ervaringen, tips en verhalen.

Locatie:
Stervoorde, dr. H. van Mooklaan 1, Rijswijk
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis

Ben jij op zoek naar antwoorden? Weet je niet of je diabetes hebt, durf je niet naar de dokter? Weet je niet of je er iets aan kunt doen?

Op 7 oktober gaan we het hebben over het leven met diabetes, ook als je er alleen voor staat. Hoe ga je om met je twijfels, je zelfzorg, kook je voor jezelf, hoe doen andere dat en kan ik daar wat inspiratie van opdoen? Kortom een interessante bijeenkomst waarbij we met z'n allen wijzer worden door uitwisseling van kennis en ervaringen.
 

Veel mensen willen niet alles weten. Maar sommigen willen juist wel alles weten. Dat maakt het diabetes café zo leuk. Iedereen is verschillend en heeft zijn eigen verhaal. Met elkaar vormen we een lotgenotengroep. Je kunt je vragen stellen en luisteren naar anderen.
Het café is een ontmoeting met anderen, leuk gezellig en soms ook erg serieus en informatief. Iedere maand kun je meepraten, informatie krijgen en leren over jouw ziekte. Steek je kop niet in het zand en zorg dat je erbij bent.

Je kunt je aanmelden bij Nicolette Raaijmakers via de mail.

Er wordt geen alcohol geserveerd in het café. Koffie en thee wel, dit wordt je aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Terug naar het overzicht