Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
ma 4 jul 10:00

Diabetescafe Rijswijk Bewegen

Het diabetescafe Rijswijk gaat in 2022 van start met vijf bijeenkomsten. Mensen met diabetes kunnen elkaar ontmoeten en verrijken met ervaringen, tips en verhalen.

Locatie:
Stervoorde, dr. H. van Mooklaan 1, Rijswijk
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis
Diabetescafe Rijswijk Bewegen

Ben jij op zoek naar antwoorden? Weet je niet of je diabetes hebt, durf je niet naar de dokter? Weet je niet of je er iets aan kunt doen? Op 4 juli gaan we het hebben over het effect van bewegen op diabetes. Het is bewezen dat bewegen een positief effect heeft op jouw diabetes. Maar velen vinden bewegen een lastige zaak. Hoe houden we het bewegen vol en wat kan helpen.
Ben je niet tevreden met de antwoorden tot nu toe? Wil je meer informatie over voeding of over hoe het is om diabetes te hebben?


Veel mensen willen niet alles weten. Maar sommigen willen juist wel alles weten. Dat maakt het diabetes café zo leuk. Iedereen is verschillend en heeft zijn eigen verhaal. Met elkaar vormen we een lotgenotengroep. Je kunt je vragen stellen en luisteren naar anderen.
Het café is een ontmoeting met anderen, leuk gezellig en soms ook erg serieus en informatief. Iedere maand kun je meepraten, informatie krijgen en leren over jouw ziekte. Steek je kop niet in het zand en zorg dat je erbij bent..

Je kunt je aanmelden via deze mail.

Hou rekening met de geldende coronamaatregelen, neem voor de entree in het restaurant jouw corona QR code op papier of smartphone mee!

Er wordt geen alcohol geserveerd in het café. Koffie en thee wel, dit wordt je aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Terug naar het overzicht