Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 21 jun 19:00

Diabetescafé Voorburg Diabetes en insulinepompen

Het vrijwilligersteam van de regio Haaglanden organiseert regelmatig diabetescafé's in Rijswijk en Voorburg. In het Diabetescafé worden diverse diabetes gerelateerde onderwerpen besproken, soms met een zorgverlener of andere kennisdrager, maar altijd samen met andere mensen met diabetes, ervaringsdeskundigen en geintersseerden. Het zijn kleinschalige bijeenkomsten waarbij de interactie centraal staat. Je kunt hier altijd jouw vragen en ervaringen uitwisselen met anderen.

Locatie:
Wijkcentrum Agora, Fonteynenburghlaan 11 Voorburg
Tijdstip:
19:00 - 21:00 uur inloop vanaf 18:45 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis

Op 21 juni organiseren we een diabetescafe over insulinepompen. We nodigen alle mensen met een inulinepomp en alle mensen die willen overstappen op een insulinepomp uit om mee te praten over de ervaringen, de voor- en nadelen van insulinepompen, welke pompen zijn er op de markt, waar moet je aan denken als je wil overstappen op een pomp. Hoe werkt één en ander, wat doe je met een sensor of meetsysteem. Kun je het geluid afzetten? Ben je nu beter ingesteld? Hoe kwam jij tot jouw keuze? Of moet je nog kiezen? Kortom alle vragen en aspecten mogen aan de orde komen. Wees welkom, na vooraf aanmelden. 

Aanmelden is verplicht via de mail.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht