Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
vr 23 feb 10:00

Diabetescafé Rijswijk, diabetes en ogen

Het team in regio Haaglanden organiseert in 2024 weer diverse diabetescafé's, waarbij diverse diabetesgerelateerde onderwerpen aan de orde komen.

Locatie:
Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1 Rijswijk
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur, inloop vanaf 9:45 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis

Op 23 februari gaat het Diabetescafé Rijswijk over diabetes en ogen. Aan orde komen zaken als aanvraag rijbewijs, de zorg voor je ogen en wat oogcomplicaties betekenen in combinatie met diabetes. Op onze website hebben we een speciale pagina over ogen samengesteld.

Dit diabetescafé is gericht op mensen die al lange tijd diabetes hebben en mensen die vanwege hun diabetes oogcontroles hebben tbv het verlengen van het rijbewijs.

Aanmelden voor dit diabetescafé is verplicht bij Nicolette Raaijmakers.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht