Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 15 feb 14:30

Diabetes Meet Up Doetinchem, nieuwe medicatie voor diabetes type 2 - GEANNULEERD

Samen met Huisartsenzorg Oude IJssel en het Slingeland Ziekenhuis organiseert Diabetesvereniging Nederland op 15 feb as een Meet Up over het onderwerp Nieuwe medicatie voor diabetes type 2.

Locatie:
Slingeland Ziekenhuis, Kruisbergseweg 25, 7009 BL Doetinchem
Tijdstip:
GEANNULEERD
Regio:
Gelre
Kosten:
gratis

Je hebt vast en zeker al eens in het nieuws gehoord dat nieuwe diabetesmedicijnen zo slecht verkrijgbaar zijn, omdat ze vaak gebruikt worden door mensen die graag willen afvallen en geen diabetes hebben.

Op 15 februari as zullen we videofragmenten tonen die duidelijkheid geven over nieuwe medicijnen voor mensen met diabetes type 2. Wat zijn die medicijnen en voor wie zijn deze medicijnen van toepassing?

Samen met Martin Willink, kaderhuisarts diabetes, zullen we deze fragmenten bekijken waarin dr. Richard IJzerman van het Amsterdam UMC zaken duidt. We kunnen jouw vragen en ervaringen met elkaar delen en beantwoorden.

Ben jij ook benieuwd of deze medicijnen voor jou van toepassing zijn? Kom dan naar onze Meet Up.

Wil je het webinar over nieuwe medicatie alvast bekijken? Surf dan snel naar onze website en schrijf je in voor dit webinar, je krijgt dan een link om het webinar meteen te bekijken.

Deelname is gratis, wel graag even aanmelden via dit formulier.

Heb je vragen, kijk op onze website. Je kunt je vragen ook mailen naar onze activiteitenmailbox.

 

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht