Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 9 jul 10:00

Biowalk/natuurwandeling Zeepeduinen Burgh-Haamstede

Samen met IVN organiseren de vrijwilligers van regio Delta in 2022 negen biowalks/natuurwandelingen. Een biowalk is een wandeling voor mensen met diabetes in een groene omgeving. Het is bewezen dat het wandelen in een groene omgeving een positief effect heeft op de gezondheid. Een biowalk/natuurwandeling wordt begeleid door een natuurgids van IVN. Een biowalk is ongeveer 5 km lang. We lopen eerst een tijdje door, waarna we meer aandacht gaan besteden aan de groene omgeving.

Locatie:
Noordstraat 2 4328 AL Burgh-Haamstede
Tijdstip:
vanaf 10:00 uur inloop
Regio:
Delta
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.
Biowalk/natuurwandeling Zeepeduinen Burgh-Haamstede

Op 9 juli, let op dit is de tweede zaterdag van de maand, wandelen we in de Zeepeduinen in Burgh-Haamstede. Dit mooie duingebied ten westen van Burgh-Haamstede geeft ruimte voor vele watervogels. Midden in het gebied is een plas gegraven t.b.v zandwinning. Aan de rand van de plas is een vogelobservatie plaats. Neem daarom je verrekijker mee om de vele vogels te zien.

Na afloop drinken we nog even gezellig een kop koffie of thee.

De startlocatie is Hotel Bom. parkeren achter de Spar.

Je kunt je aanmelden bij Rens IJzelenberg via de mail.

In verband met de coronamaatregelen zullen geen bloedglucosetesten worden uitgevoerd. Neem je eigen meter en stripjes mee als je die hebt.

 

Coronamaatregelen

Hou rekening met de geldende coronamaatregelen. Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis, laat je testen en houd afstand van andere mensen, ook als ze gevaccineerd zijn. Zo houden we onze wandelingen zo veilig mogelijk.

Terug naar het overzicht