Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
zo 12 jun 10:00

Biowalk/natuurwandeling Zandmotor Den Haag

In 2022 organiseren we weer een reeks van biowalks/natuurwandelingen in de groene gebieden in en rondom Den Haag. Dit doen we samen met een IVN natuurgids.

Dit keer is het een bijzondere biowalk, want we sluiten het voorseizoen af met het bekende lunchbuffet en aansluitend een presentatie van IJda Colet, trainer bij Diabetesvereniging Nederland, over Diabetes en Leefstijl.

Locatie:
BLOW Kitesurfschool - Zandmotorpad, 2586 JL Den Haag
Tijdstip:
10:00 - 14:00 uur
Regio:
Haaglanden
Sprekers:
IJda Colet, trainer bij Diabetesvereniging Nederland
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p. Indien je meedoet met het lunchbuffet vragen wij je aanvullend ca. EUR 10,00 p.p.
Biowalk/natuurwandeling Zandmotor Den Haag

Dit keer gaan we wandelen op de Zandmotor ten zuiden van Den Haag. De Zandmotor is een uniek gecreeerd natuurgebied dat twee keer per etmaal onder water staat. Dit creeert een ruige natuur en een steeds veranderend landschap. Centraal staat de Argusmast met 12 verschillende observatiecamera's die de verandering van de Zandmotor in de gaten houden.

Deze wandeling is niet geschikt voor mensen met een rollator. In verband met corona zullen we geen bloedsuikercontroles gaan uitvoeren.

Vooraf en achteraf bieden we de mogelijkheid aan om je bloedsuikergehalte te testen, je kunt dan zelf zien welk positief effect het heeft op je bloedsuiker wanneer je lichamelijk bezig bent. Als je getest wil worden kom dan ruim op tijd.

Tijdschema:

10:00 - Aankomst

10:30 - Start Wandeling

12:00 - Lunch

13:30 - Einde

De wandeling is 3-5 km lang en na de wandeling gaan we samen lunchen in strandpaviljoen BLOW Kitesurfschool - Zandmotorpad, 2586 JL Den Haag. De prijs van het lunchbuffet is voor jou ca. EUR 10,- p.p., Diabetesvereniging Nederland betaalt EUR 3,50 p.p.

Aansluitend wordt door IJda Colet, trainer bij Diabetesvereniging Nederland, een presentatie gegeven  over het belang van bewegen/leefstijl voor mensen met diabetes.

Aanmelden

Aanmelding is verplicht bij Rob via de mail.

Let op: parkeren kan aan het eind van de Machiel Vrijenhoeklaan, Den Haag.

Terug naar het overzicht