Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
zo 8 okt 10:00

Biowalk/natuurwandeling Westduinpark Kijkduin

In 2023 organiseert het vrijwilligersteam weer een aantal biowalks/natuurwandeling in en om Den Haag. Deze wandelingen vinden altijd plaats op de tweede zondag van de maand.

Locatie:
Foodcourt Kijkduin Deltaplein, Kijkduin
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.

Op 8 oktober wandelen we in Kijkduin in de Westduinpark te Kijkduin. We verkennen het prachtige duinenlandschap samen met een IVN gids.

We starten bij Foodcourt Kijkduin aan het Deltaplein en eindigen hier ook. Vooraf en achteraf bieden we je de mogelijkheid om je bloedglucose te testen, zodat je kunt zien wat het effect van bewegen op je bloedglucose is. Diabetesvereniging Nederland biedt je een kop koffie of thee aan aan het eind van de wandeling.

Aanmelden is verplicht via de mail.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht