Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 4 jun 10:00

Biowalk/natuurwandeling Schelphoek Serooskerke

Samen met IVN organiseren de vrijwilligers van regio Delta in 2022 negen biowalks/natuurwandelingen. Een biowalk is een wandeling voor mensen met diabetes in een groene omgeving. Het is bewezen dat het wandelen in een groene omgeving een positief effect heeft op de gezondheid. Een biowalk/natuurwandeling wordt begeleid door een natuurgids van IVN. Een biowalk is ongeveer 5 km lang. We lopen eerst een tijdje door, waarna we meer aandacht gaan besteden aan de groene omgeving.

Locatie:
Serooskerkseweg 24 4327 SE Serooskerke
Tijdstip:
vanaf 10:00 uur inloop
Regio:
Delta
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.
Biowalk/natuurwandeling Schelphoek Serooskerke

Programma

Op 4 juni gaan we wandelen in het gebied de Schelphoek bij Serooskerke. In dit gebied zullen we vele akkervogels gaan zien, neem daarom je verrekijker mee. Het gebied is ontstaan tijdens de watersnoodramp van 1953. Het krekengebied is rijk aan planten en dieren. Zowel binnen- als buitendijks is er veel te zien.

Na afloop drinken we nog gezellig een kop koffie en thee.

Startlocatie is restaurant De Schelphoek.

In verband met de coronamaatregelen zullen geen bloedglucosetesten worden uitgevoerd. Neem je eigen meter en stripjes mee als je die hebt.

Aanmelden

Meld je aan bij Rens IJzelenberg via de mail.

Coronamaatregelen

Hou rekening met de geldende coronamaatregelen. Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis, laat je testen en houd afstand van andere mensen, ook als ze gevaccineerd zijn. Zo houden we onze wandelingen zo veilig mogelijk.

Terug naar het overzicht