Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
zo 9 apr 10:00

Biowalk/natuurwandeling Haaglanden

In 2023 organiseert het vrijwilligersteam weer een aantal biowalks/natuurwandeling in en om Den Haag. Deze wandelingen vinden altijd plaats op de tweede zondag van de maand.

Locatie:
Taverne Meer en Bosch Heliotrooplaan 5, Den Haag
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.

op zondag 9 april gaan we wandelen in het mooie gebied Meer en Bosch. Meer en Bosch is een voormalige buitenplaats in Den Haag. Het is onderdeel van de stedelijke groene hoofdstructuur en maakt zo deel uit van het nationaal park Hollandse Duinen. Het dateert uit de 17e eeuw.

We starten bij Taverne Meer en Bosch Heliotrooplaan 5, Den Haag en eindigen hier ook. Vooraf en achteraf bieden we je de mogelijkheid om je bloedglucose te testen, zodat je kunt zien wat het effect van bewegen op je bloedglucose is. Diabetesvereniging Nederland biedt je een kop koffie of thee aan aan het eind van de wandeling.

Aanmelden is verplicht via de mail.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

 

Terug naar het overzicht