Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 5 mrt 10:00

Biowalk/natuurwandeling Goeree-Overflakkee

Samen met IVN organiseren de vrijwilligers van regio Delta in 2022 negen biowalks/natuurwandelingen. Een biowalk is een wandeling voor mensen met diabetes in een groene omgeving. Het is bewezen dat het wandelen in een groene omgeving een positief effect heeft op de gezondheid. Een biowalk/natuurwandeling wordt begeleid door een natuurgids van IVN. Een biowalk is ongeveer 5 km lang. We lopen eerst een tijdje door, waarna we meer aandacht gaan besteden aan de groene omgeving.

Locatie:
Manege Oostmoer, Oostmoersedijk 2a, 3243 LE Stad aan 't Haringvliet
Tijdstip:
vanaf 10:00 uur inloop
Regio:
Delta
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.

Op 5 maart gaan we wandelen in het gebied Watergat bij Stad aan 't Haringvliet op Goeree-Overflakkee. Watergat is een gebied voor het bergen van water tijdens hevige neerslag. Maar het heeft ook een natuur en recreatiefunctie. Zo loopt er een pad door het 20 ha grote gebied. De flora is bijzonder en er zijn ook vele vogels. Dus neem je verrekijker mee.

Na afloop drinken we nog even gezellig een kop koffie of thee.

De startlocatie is Manege Oostmoer.

In verband met de coronamaatregelen zullen geen bloedglucosetesten worden uitgevoerd. Neem je eigen meter en stripjes mee als je die hebt. Vergeet ook niet wat te eten mee te nemen.

Je kunt je aanmelden bij Rens IJzelenberg via de mail.

 

Coronamaatregelen

Hou rekening met de geldende coronamaatregelen.

Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis, laat je testen en houd afstand van andere mensen, ook als ze gevaccineerd zijn. Zo houden we onze wandelingen zo veilig mogelijk.

Terug naar het overzicht