Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
ma 18 sep 19:30

Behandeling van voetwonden in het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie

Samen met zorgverleners organiseren wij bijeenkomsten die interessant zijn voor mensen met diabetes. Vaak gaat het om diabetesgerelateerde onderwerpen.

Locatie:
Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, Zaal 55, 's-Gravenpolderseweg 114, 4462 RA Goes
Tijdstip:
19:30 - 21:30, inloop vanaf 19:00 uur
Regio:
Delta
Sprekers:
T.P. van Rees Vellinga MD
Kosten:
gratis

Op maandag 18 september wordt een avond georganiseerd door het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in Goes over de therapie om slecht genezende (voet)wonden te behandelen. Deze avond krijg je informatie hoe dit in z'n werk gaat en welke resultaten je kunt verwachten als je problemen hebt met het genezen van voetwonden na bijv. amputatie.

Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie geneest en herstelt met 100% zuurstof. De wondgenezing wordt gestimullerd door toevoer van voldoende zuurstof. Er zijn echter plekken in ons lichaam waar niet of nauwelijks zuurstof is of komt. Hyperbare zuurstoftherapie is de methode om het zuurstoftekort op te heffen. Veel patiënten met diabetische voetwonden zijn volledig hersteld na het volgen van de hyperbare zuurstoftherapie bij Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in het ADRZ in Goes (onderdeel van Erasmus MC).

Aanmelden is verplicht via deze link. Of via 088 125 4290.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

 

Terug naar het overzicht