Word lid

Menu

Actueel

Diabetesvereniging Nederland (DVN) is een dynamische organisatie. We maken ons sterk voor alle mensen met diabetes en volgen de ontwikkelingen op de voet. DVN mengt zich vaak in zorgdiscussies en ontwikkelt daarnaast regelmatig nieuwe producten en diensten. U kunt bij Nieuws lezen wat de laatste ontwikkelingen zijn en waar DVN zich mee bezighoudt.

Diabetesnieuws

Op www.mijnzorgpagina.nl, het online zorgportaal van DVN, is het laatste gezondheidsnieuws te vinden. De speciale nieuwswidget toont het meest recente nieuws in diabetesland. Daarnaast kunt u ook andere soorten diabetesinformatie lezen en via de aanmaak van een eigen profiel geheel naar eigen wens inrichten.

Activiteiten

DVN organiseert jaarlijks honderden regionale en landelijke activiteiten. Deze variëren van themabijeenkomsten tot sportieve uitjes. Een ding hebben de activiteiten altijd gemeen: leven met diabetes. Via Agenda is het overzicht op datum en regio te zien. Via de Agendakaart zijn in een oogopslag alle activiteiten in heel Nederland te bekijken.Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.