Menu

Apps

Heeft u een smartphone en bent u op zoek naar handige diabetesapps? Kijk dan eens op www.digitalezorggids.nl van de NPCF of op www.appwiser.nl. Zij bieden een uitgebreid overzicht van tientallen apps zoals een diabetesdagboek, een HbA1c-calculator, een voetcontrole-app of Beweeg-apps.

Apps zijn te downloaden via de diverse app-stores. Daar kunt u gratis of tegen betaling de gewenste app downloaden. Afhankelijk van uw type smartphone en het besturingssysteem dat daarop staat, kiest u een app-store. Zo is er voor iPhones en iPads de Apple App store, voor Androidtelefoons de Google Play store, voor Windows-telefoons de Phone Store en voor Blackberry de BlackBerry World store.

In ons magazine Diabc worden regelmatig apps besproken. Wilt u ook magazine Diabc ontvangen? Word dan lid van de Diabetesvereniging en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.
 DVN op Twitter

Heb jij ervaring met autisme en diabetes? http://t.co/Bd5WpN6aoN 'Wij zijn inmiddels redelijk radeloos' schrijven ouders op DiabetesTrefpunt (follow)

Uitgelicht

VOLUIT LEVEN MET DIABETES: HOE DOEN ANDEREN DAT?

Stel je vraag in onze COMMUNITY >